Kan ik beter vloeibare zeep gebruiken voor de wasmachine ?

Het gebruik van vloeibare zeep zal niet voorkomen dat een riool verstopt geraakt. Vaak denken mensen geheel ten onrechte dat zeep in poedervorm oorzaak is van dichtgeslibde leidingen, dit is niet geheel waar. Vloeibare zeep is hier net zo goed de oorzaak van. Het maakt namelijk niet uit of dat u poeder of vloeibare zeep gebruikt, de hoeveelheid zeep die u gebruikt is wel belangrijk.
Ook is de diameter en de lengte van de afvoer van belang, als de afvoer van een vaatwasser of wasmachine vlakbij de hoofdleiding is aangesloten zal u minder last hebben van verstoppingen dan wanneer deze afvoer een lange weg, met veel bochten moet afleggen alvorens hij op het hoofdriool uitkomt.
Het dichtslibben van leidingen wordt veroorzaakt door vet- en zeepresten dit gaat geleidelijk doordat er steeds een dun fimlaagje op de buiswand achterblijft.

2011 GEEN kosten indien GEEN oplossing - vragen - Turbo ontstoppingsdienst Vlaams Brabant. Maatschappelijke zetel : Turbo Bvba , Industrieweg 4 , 2850 Boom BE0837.286.677
Turbo design